Zvezda sprema iznenađenje za navijače koji dođu na derbi kola sa TSC-om


 

Utakmica je na programu u nedelju veče

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 20 časova dočekuju ekipu TSC-a, u okviru 10. kola Superlige Srbije, a srpski šampion je tom prilikom pripremio iznenađenje za sve navijače koji se nađu na Marakani.

Naime, pored standardne postavke "fan zone" na Istoku, na istom mestu biće postavljen i Zvezdin karavan. To znači da će svi aktivni članovi biti u prilici da se fotografišu sa legendarnim "ušatim" peharom, kao i prošlosezonskom duplom krunom, a oni koji još uvek nemaju aktivnu člansku kartu, biće u prilici da se učlane na licu mesta.

Crvena zvezda beleži sjajne rezultate iz utakmice u utakmicu i zasluženo zauzima prvu poziciju na tabeli domaćeg šampionata, a upravo zato je važno da tribine Marakane budu ispunjene na svakom meču. Izabranicima Miloša Milojevića je podrška potreba u svakoj narednoj utakmici, a ovim putem vas pozivamo da ispunite tribine Marakane već u nedelju protiv TSC-a. Jedno je sigurno - očekuje nas nezaboravno druženje - stoji u saopštenju Zvezde.


Коментари

Популарни постови са овог блога

(SASTAVI) Mladost GAT- Partizan: Ovo su Petrićevi aduti za preporod crno-belih

Nenadova neobična vojvođanska farma oduševila je čak i ČUVENOG ŠEIKA IZ EMIRATA da nije pitao za cenu: "Lično me zvao da dođem u Abu Dabi"

Natho pred derbi: "Naš stadion, naša podrška i naš tim, hajde da pobedimo Zvezdu"