Partizan potpisao talentovanog crnogorskog košarkaša, ove godine postizao preko 40 poena u proseku

 

Košarkaš podgoričke Slavije i pionirski reprezentativac Crne Gore, Miloš Veković, novi je član Partizana, prenose Vesti.

On je i prošle sezone nastupao za crno-bele kao pozajmljeni igrač Slavije na dva prestižna turnira u Pečuju i Beogradu. Na oba je osvojio prvo mesto, a bio je izabran i u prvu petorku u Mađarskoj. 

Talentovani košarkaš je pre nekoliko dana sa pionirskom selekcijom osvojio nezvanično prvenstvo Evrope u Slovenj Gradecu. Bio je najbolji strelac Crne Gore. Miloš ima 14 godina, visok je 190 centimetara i igra na poziciji plejmejkera. Ove godine je nastupao u Ligi mladih Crne Gore i bio prvi strelac sa prosekom od preko 40 poena.


Prve košarkaške korake je naučio uz oca Sašu, koji je kao talentovani junior 90-ih godina iz podgoričkog TG Akademika otišao u rumsku Borovicu. Velikim talentom u Crnoj Gori smatraju i njegovog mlađeg brata, 12-godišnjeg Matiju, preneo je Mozzart sport..


Коментари

Популарни постови са овог блога

(SASTAVI) Mladost GAT- Partizan: Ovo su Petrićevi aduti za preporod crno-belih

Nenadova neobična vojvođanska farma oduševila je čak i ČUVENOG ŠEIKA IZ EMIRATA da nije pitao za cenu: "Lično me zvao da dođem u Abu Dabi"

Natho pred derbi: "Naš stadion, naša podrška i naš tim, hajde da pobedimo Zvezdu"