Đokovićeva dirljiva poruka Zvezdinoj legendi: Rano sam naučio... /VIDEO/


 

Crvena zvezda je na impozantan način, u Narodnom pozorištu u Beogradu, obeležila šest decenija od odlaska Dragana Džajića u klub.
Jednom od najboljih fudbalera sa ovih prostora Zvezda je odlučila da mu se zahvali na svemu što je uradio za crveno-bele u igračkoj i funkcionerskoj karijeri i u njegovu čast povuče iz upotrebe dres sa brojem 11.

Ono što je posebno zanimljivo bilo jesu čestitke Džajiću praktično iz svih delova sveta od asova poput Mišela Platinija, Hosea Antonija Kamača, Sandra Macole, takođe Zvezdinih Vladimira Petrovića Pižona, Jovana Kuleta Aćimovića, Milana Borjana, ali i čuvenog pevača Zdravka Čolića...

Ipak, jedna je privukla pažnju javnosti jer je stigla od najboljeg tenisera današnjice – Novaka Đokovića.

– Poštovani Džajo, kasno sam se rodio da bih te gledao uživo, ali sam rano naučio da legenda večno traje. Hvala ti za decenije sjaja naše Zvezde. S poštovanjemm, Novak Đoković – napisao je Đoković u čestitki, koja je izazvala puno komentara.

Taj detalj možete da vidite u prilogu od 49.19.


Коментари

Популарни постови са овог блога

(SASTAVI) Mladost GAT- Partizan: Ovo su Petrićevi aduti za preporod crno-belih

Nenadova neobična vojvođanska farma oduševila je čak i ČUVENOG ŠEIKA IZ EMIRATA da nije pitao za cenu: "Lično me zvao da dođem u Abu Dabi"

Natho pred derbi: "Naš stadion, naša podrška i naš tim, hajde da pobedimo Zvezdu"