(SASTAVI) Mladost GAT- Partizan: Ovo su Petrićevi aduti za preporod crno-belih

 

Tekstualni prenos uživo pratite na Telegraf sportu

Fudbaleri Partizana gostuju u Novom Sadu ekipi Mladost GAT u 6. kolu  Superlige Srbije.

SASTAVI

Mladost: Milojević - Ilić, Kovačević, Mlađović, Mandić - Popović, Maričić, Maksimović, Radulović - Dimitrov, Miroslavljev
Rezerve: Knežević, Milovanović, Jočić, Švonja, Karać, Katanić, Miladinović, Babić, Mijić, Sekulić, Stanković

Partizan: Popović - Urošević, Vujačić, Marković, Živković - Fejsa, Andrade - Petković, Natho, Dijabate - Rikardo
Rezerve: Stevanović, Ilić, Šehović, Stašević, Belić, Terzić, Jović, Baždar, Vlahović

Uvod u meč

Partizan u meč ulazi sa veoma lošim nizom rezultata, ali i sa novim šefom stručnog štaba Gordanom Petrićem. Smena na klupi crno-belih usledila je nakon pet uzastopnih mečeva bez pobede i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, što je definitivno sklonilo Iliju Stolicu sa klupe kluba iz Humske.

Novi trener postao je Gordan Petrić, njegova desna ruka biće Albert Nađ, a navijači Partizana nadaju se da bi upravo taj dvojac mogao da podigne letargični tim crno-belih, koji definitivno ne pruža partije kakve se očekuju od njih.

Petrić za meč u Novom Sadu nije mogao da računa na Aleksandra FilipovićaAleksandra Lutovca i Kvinsija Meniga zbog povrede, dok je zbog crvenog kartona u Novom Pazaru suspendovan Siniša Saničanin.

Mladost GAT je u sličnoj sitauciji kao i Partizan. Slavili su Novosađani u prvom kolu Superlige protiv surduličkog Radnika na gostujućem terenu, a onda je u naredna tri od četiri meča Mladost bila poražena, dok je u jednom meču izvukla bod.

Kao što je to bio slučaj sa Stolicom, ceh loših rezultata u novosadskom klubu platio je Branko Žigić, a na njegovo mesto došao je Aleksandar Linta.

Ovo je veoma važan duel za obe ekipe, a dolaskom novih trenera očekuje se i neka nova energija u obe ekipe.

Duel sudi Milan Stefanović, dok će mu pomagati Nenad Radoičić i Nikola Obradović. U VAR sobi sedeće Aleksandar Živković i Slobodan Pavlović.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Nenadova neobična vojvođanska farma oduševila je čak i ČUVENOG ŠEIKA IZ EMIRATA da nije pitao za cenu: "Lično me zvao da dođem u Abu Dabi"

Natho pred derbi: "Naš stadion, naša podrška i naš tim, hajde da pobedimo Zvezdu"